Vill du arbeta hos oss

Vill du arbeta hos oss

Klinikerna inom Livio drivs  i privat regi av Livio AB som är den största aktören i Norden inom IVF och genomför ca 8000 IVF-behandlingar per år på nio kliniker i Sverige, Norge och på Island. I koncernen finns även den enda privata kliniken för ägg- och spermiedonation samt vårt eget forskningsbolag. Våra resurser ger oss möjlighet att ligga i absolut framkant och erbjuda de senaste beprövade behandlingsmetoderna till det enskilda parets unika förutsättningar.

Liviogruppen har en bred medicinsk verksamhet med syfte att hjälpa ofrivilligt barnlösa patienter att bilda familj. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. På våra kliniker finns idag verksamhetschefer, specialister inom obstetrik och gynekologi, embryologer och barnmorskor, sjuksköterskor och undersjuksköterskor, läkarsekreterare och receptionister.

Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. All personal fyller därmed en viktig roll för patientens upplevelse av såväl behandling som bemötande.

Vi lägger därför extra stor vikt vid engagemang, drivkraft, samarbetsförmåga och empati förutom adekvat utbildning och erfarenhet vid rekrytering.

Varför Liviogruppen?

Livio erbjuder en spännande arbetsmiljö med bred medicinsk verksamhet och forskning i ständig utveckling. Här finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling.  Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus.

Vår verksamhet bedrivs främst under vardagar men visst helgarbete förekommer. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Är du intresserad? Skicka din intresseansökan (CV och personligt brev) till  jobb@livio.se.

 

Är du Livio Kungsholmens nya Mottagningschef?

Livio Kungsholmen är en privat klinik som har Vårdvalsavtal med Region Stockholm. Vi är mycket stolta över vår fina klinik som funnits i snart 24 år. Vi besitter specialistkunskap inom fertilitetsutredningar och assisterad befruktning. Hos oss finns det en stor erfarenhet, kunskap och intresse för donationsbehandlingar. Vi är ca 25 anställda på kliniken. Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter kan detta vara tjänsten för dig! Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och ett starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter
Som Mottagningschef på Livio Kungsholmen kommer du att ha ett varierande och spännande arbete på mottagning och operation. Uppdraget innefattar att leda, fördela, följa upp och utveckla mottagningsarbetet och hela klinikens verksamhet. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och ha direkt personalansvar för 10 medarbetare. Mottagningsarbetet omfattar bl.a. att ge information till patienter/par i behandling och rådgivning per telefon samt assistera på operation. Du kommer att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef. I din roll ingår även att samverka med mottagningschefer på våra övriga kliniker inom Liviogruppen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, gärna med ledarerfarenhet. Tidigare erfarenheter av reproduktionsmedicin är meriterande. Eftersom du kommer arbeta i team har du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerheten, tillgängligheten, patientbemötandet och vårdkvaliteten ständigt förbättras i enlighet med klinikens mål. Det är en fördel om du har erfarenhet från privat verksamhet. Du har förmågan att engagera och utveckla medarbetarnas kompetens och skapa ett positivt arbetsklimat. Att sträva efter effektivitet i arbetet liksom att uppnå ekonomiska resultat är självklart för dig. Vi värdesätter egenskaper som ansvarskänsla, lyhördhet, engagemang, och kvalitetsmedvetenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Din arbetsgrupp präglas av stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier och olika kliniker som främjar din egen utveckling. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas med detta är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Utmärkande för vår arbetsprocess är att alla funktioner jobbar nära varandra med patientens bästa i fokus. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön.
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till verksamhetschef marie.klinta@livio.se senast 2023-02-07. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till marie.klinta@livio.se.

 

Nu söker vi en redovisningsekonom till Livio

Söker du ett meningsfullt och roligt jobb med varierande arbetsuppgifter kan detta vara tjänsten för dig! Du kommer att bli en del av ett team som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation.

Mer om rollen
I rollen som redovisningsekonom arbetar du med löpande redovisningsarbete inklusive bokföring och leverantörs-/kundreskontra, samt upprättande av momsredovisning för vissa av gruppens bolag. Utöver det löpande arbetet driver du olika typer av effektiviseringsprojekt tillsammans med CFO samt stöttar och är involverad i årsredovisning, revisionsarbete och rapportering – både på lokal- som gruppnivå.

I rollen ingår, men är ej begränsat till:
• Löpande redovisningsarbete inklusive bokföring, kund- och leverantörsreskontra, anläggningsregister samt in- och utbetalningar
• Periodisering av fakturor, avstämning av konton och månadsvis rapportering av KPI:er
• Upprättande av momsredovisning och rapportering till SCB
• Stötta i arbete kopplat till årsredovisning, revision och rapportering till koncernen

Kvalifikationer
• Minimum 3 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
• Löpande arbetat med alla delar kopplat till bokföring
• Erfarenhet av att ha arbetat med momsredovisning
För att lyckas i rollen är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du är även en prestigelös ”doer” samt öppen och flexibel för förändringar. Du drivs av att arbeta både självständigt men är också en lagspelare.
Du bör vara flexibel och van att hugga i efter de behov som uppstår i ett mindre bolag.
Meriterande

Kunskaper i Navision, vi kommer under året att byta ERP-system från Hogia till Navision.

Tidigare erfarenhet av löneadministration då det är bra med en backup vid behov till vår löneadministratör.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, ansvarsfullt och roligt arbete i en framgångsrik och växande koncern. Hos Livio finns möjlighet till kompetensutbyte mellan olika yrkeskategorier. Vi vet att vår viktigaste resurs för att lyckas är engagerade medarbetare med olika kompetenser och erfarenhet. Vi tillämpar individuell lönesättning och fast månadslön. Du kommer att ha möjlighet att fördela din arbetstid mellan hemmet och kontoret på Kungsholmen.

Detta är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV till anna.anbratt@livio.se, senast 2022-02-20. Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden. Du är även välkommen att maila eventuella frågor om tjänsten till anna.anbratt@livio.se.